Welkom in Hongarije
Balaton Informatie
Balaton Nieuws
Vissen op Balatonmeer
Overnachtings adressen
Voorwaarden
Meestgestelde vragen
Contact
Gastenboek
Nieuwsbrief aanmelden
Producten
Koop huizen
Koop grondstuk
Huur huizen
Vakantie huis en appartementen
0  Product(en) in winkelwagen
  Goed verzorgde vakanties

De mooiste huizen en vakanties - Rond Balatonmeer in Hongarije

  Goed verzorgde vakanties
Foto
 

A3 Wurzburg - Nurnberg

In Geiselwind slapen wij altijd in gastenkamers bij Familie Werner, de gastenkamers zijn goed ingericht en netjes verzorgd en zijn voor een gezin betaalbaar. Het grote huis met aanbouw is gelegen midden in het centrum van het dorpje Geiselwind vlak tegenover de kerk, de aanbouw is uitgerust met meerdere kamers, het is een rustige lokatie en ik kom er graag. Het ontbijt kan worden gebruikt bij familie van hun op 200 meter van het huis in een goed restaurant, het ontbijt is bij de prijs in begrepen en is geregeld door de verhuurder. Het restaurant is zeer zeer goed om 's avonds het avond eten te gebruiken. Doe altijd mijn best om heen of terug hier te slapen omdat het zo goed is. De naam van het restaurant is Hotel Restaurant Stern. Heb hier meerdere keren geslapen en kom er steeds terug. De kok in het restaurant is een top kok en het eten is er altijd in orde, met een halve liter Erdinger weissbier voel ik mij na het rijden direct ontspannen. Het dorpje is leuk om een eindje te wandelen.

Familie Werner
Schlüsselfelderstrasse 11
96160 Geiselwind (D)
09556428
B-E.Werner@t-online.de

Foto

A3 Regensburg - Passau

De Boerderij van Alois Zitselsberger is gelegen in het buiten gebied bij Aicha vorm Wald, aan een rustig weggetje. Heb daar al diverse keren geslapen en het ontbijt was goed. De inrichting is enigzins gedateerd en de stofdoek mag er wat meer over maar gewoon een goed adres en goedkoop. Bij aankomst in de namiddag of avond kun je eventueel eten in het western restaurant wat 1500 meter verder op ligt, we lopen er meestal naar toe wat goed te doen is. Mooi om even bij de koeien te kijken en bij de kalvers het gaat er heel anders aan toe dan in Nederland.   Autobahn afslag 113 er af gaan en de volgende dag bij 114 er terug opkomen, het weggetje loopt oostelijk van de autobahn waar de boerderij ligt.

Alois Zitselsberger

Fickenhof 1

94529 Aicha vorm Wald 

08544 336

FotoA 8 Munchen - Salzburg

De schmuckhof is een boerderij in de buurt van Siegsdorf-Hammer gelegen in het gehucht Meisau, net buiten het gehucht wat hoger gelegen aan een stil rustig weggetje. Toen we er aankwamen zagen we een klein bordje staan met "schmuckhof" en het was goed weer, na aankomst zijn we lekker naar de kamers gegaan op de eerste verdieping en op het balkon gaan zitten, we konden heel de omtrek zien en de heuvels verder op, een fantastisch uitzicht en veel wild in de weiden dichtbij. Goed adres om te overnachten en goed ontbijt, 's ochtends bij het afrekenen kregen we ongevraagd korting om dat we 5 kinderen hadden. Mooi gehucht en genoeg mogelijkheden om de benen te strekken.

Schmuckhof

Meisau 6

Siegsdorf-Hammer

08665 7345

Foto

A1 Linz - Wenen

Bij boerderij met binnen plaats hebben wij diverse keren geslapen, de boerderij is rustig gelegen net buiten Loosdorf, als de wind zuid is kun je de autos van de autoweg wel horen, maar het is niet hinderlijk voor de slaap. Oudere mensen (65+), toen ik 's avonds laat aankwam was het al donker en kon de boerderij amper vinden. Na kennis making ben ik naar mijn kamer gegaan, enkele minuten later kwam de vrouw van de boer een halve liter bier brengen en een schaal met koekjes, ik was samen met mijn zoon en die koekjes moesten we proeven en daar bleef het niet bij. Meerdere kamers en ook een 4 persoons  huisje met eigen keuken en alles wat nodig is, goed ontbijt.

Familie Johann und Hedwig Birgl

Hofstrasse 11

3382 Roggendorf / Loosdorf (A)

0043 2754 6467

fam.birgl@utanet.at

Foto

A 13 Innsbruck - Bolzano

Aan de A 13 van Innsbruck richting Brennerpas neem je de afslag Stubaital, de boerderij waar we geslapen hebben is in het dorpje Fulpmes, prima onderkomen goed ontbijt alles wat wenselijk is. De boerin had ons niet verwacht want ze had onze boeking een week later op staan, maar dat was gelukkig geen probleem er was nog plaats genoeg. Leuk dorpje en leuk om te wandelen wat we altijd doen na lange ritten.

Feldhof

Medrazerstrasse 34

6166 Fulpmes (A)

05225 63167

Top 5 bestsellers
Alsoors Zomerhuisje Endrodi Geel
Gastenkamers Lovas Hongarije
Vakantiehuisje Honved
Ons huis Felsoors
Familie huurhuis 1 Herend
In de aanbieding
Geschakelde huisjes Noord Frankrijk Welkom in Caumartin ! Aan de rand van het bos van Crécy-en-Ponthieu, wordt u welkom geheten door Jean-Claude en Dominique zij ontvangen u graag op hun...

€ 370,00
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW     
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen