Welkom in Hongarije
Balaton Informatie
Balaton Nieuws
Vissen op Balatonmeer
Overnachtings adressen
Voorwaarden
Meestgestelde vragen
Contact
Gastenboek
Nieuwsbrief aanmelden
Producten
Koop huizen
Koop grondstuk
Huur huizen
Vakantie huis en appartementen
0  Product(en) in winkelwagen
  Goed verzorgde vakanties

De mooiste huizen en vakanties - Rond Balatonmeer in Hongarije

  Goed verzorgde vakanties
Foto


Hallo beste bezoeker en Xeader,

Sinds eind 2008 woon ik samen met mijn vrouw en kinderen in Hongarije aan het Balatonmeer, vanaf de zomer 2011 start ik hier een bedrijf wat alle bemiddeling met Nederland ter hand neemt.
Ga je binnenkort emigreren naar Hongarije of een ander land, zoek je een lokatie voor produktie verplaatsing, zoek je een vakantiehuis, export, import, en verder alles wat je kunt verzinnen...........................enz


Heb je vragen met betrekking tot Hongarije dan kunt je mij altijd mailen, ook is ons emigratie e-book binnenkort hier te koop.
Het e-book is een weergave van een standaard emigratie en een omschakeling in je eigen persoon die niet voorzien is bij het vertrek.
Het e-book is zeer de moeite waard voor aanstaande emigranten, expats en voor zo maar te lezen, en bevat een schat aan informatie die alleen financieel al kan leiden tot grote voordelen.

Grondig lezen van het e-book kan je behoeden voor heel wat valkuilen en drama, en financieel kan het al snel honderden tot duizenden euro’s in de knip houden.

De e-book komt uit rond eind november 2011, de eerste tip ontvang je rond die datum, vanaf 2012 volgt er per kwartaal een email update voor elke koper.

Vul hier onder je naam en emailadres in en je ontvangt zo snel mogelijk de eerste tips die bij emigreren belangrijk zijn !! 

Vul hier uw gegevens in voor het e-book
 

www.youtube.com/watch

Top 5 bestsellers
Alsoors Zomerhuisje Endrodi Geel
Gastenkamers Lovas Hongarije
Vakantiehuisje Honved
Ons huis Felsoors
Familie huurhuis 1 Herend
In de aanbieding
Klein compact huisje gelegen in het dorp Alsoors, van alle gemakken voorzien, keuken douche wc en woonkamertje. Geschikt voor 2 volwassenen en 1 a 2 kinderen. Ligt op 1000 meter van het Balatonmeer...

€ 336,00
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW     
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen